Redusere Strømregningene Dine Med Grønn Energi

Grønt energiforbruk blir stadig mer populært i disse dager. De som er i favør av grønn energi er enige om at det sparer penger, så vel som miljøet, sammenlignet med de andre energialternativene som er tilgjengelige. Tror du det er sant? Lær sannheten om grønn energi for deg selv ved å lese og implementere de enkle tipsene som følger.

Lufttørke tøyet ditt. Hvis været tillater det, etter at du vasker tøyet, i stedet for å kjøre det gjennom tørketrommelen, tørk det på en klessnor utenfor. La solen og vinden tørke klærne for deg. Ved hjelp av en elektrisk tørketrommel vil bare bruke opp energi, og hvis været er fint, kan du spare energi lett. I tillegg vil klærne vare lenger.

Hvis din eiendom har en liten bekk som går gjennom den, kan du installere en mikro vannkraft system. Disse systemene viderekoble en liten mengde av vannet gjennom en turbin eller hjul, som gir energi som kan brukes til å tenne og varme ditt hjem. Hvis strømmen er sterk nok, kan du drive flere boliger på ett av disse systemene.

Hvis du lader produkter i hjemmet ditt, kan du bruke smarte grønne ideer til å spare energi ved å koble fra disse enhetene når du er ferdig. Selv når de er fulladet, disse enhetene fortsatt forbruker energi og koster deg penger. Så koble dem fra når de er ferdige, og spare litt energi og penger.

Når du handler for nye apparater, velger du de der energistjernerangeringen er i det mest effektive området. Selv om du ikke har råd til nye apparater, kan du velge nye deler til gamle apparater som er mye mer effektive og vil hjelpe dine gamle apparater med å spare penger og energi som nye.

Støtt din lokale grønne energileverandører ved å kjøpe energi fra dem. Du kan sjekke på nettet for å se om noen av dine lokale energileverandører selge vind, Hydro, eller solenergi. Ved å bytte fra standard energien, vil du sende en melding til leverandøren din; du foretrekker renere energi. Du vil også støtte utviklingen av grønn energi i ditt område.

Den gjennomsnittlige vaskemaskinen bruker mye varmt vann. Den kan bruke over 30 liter hver last. Kutt ned på varmtvannsforbruket ved å vaske i kaldt vann. Mange sliter med dette fordi de insisterer på å ha vannet varmt. Hvis du er en av dem, kan du prøve å erstatte maskinen med en Energy Star-enhet. Mange moderne vaskemidler rene klær veldig bra ved lave temperaturer.

En enkel måte å kutte energikostnader og gå grønt er å kle varm. Du vil føle 2 grader varmere med en lett genser, og 4 grader varmere med en tung en. Legg til lue, skjerf og hansker for enda mer varme. Det er unødvendig å kle lettkledde hjemme, så Plukk opp en genser og spare penger!

Nå som du har lest tipsene, hva tenker du om grønn energi? Tror du at grønn energi er den riktige avgjørelsen for deg? Du vil oppdage gjennom din bruk av disse forslagene hvor enkelt det er å innlemme grønn energi i livet ditt. Implementer tipsene i dag og se hvor godt grønn energi fungerer for deg.